Welkom op onze website


 


Dagbesteding bij Zorg-kinderboerderij Ten Woude 

 Zorg-kinderboerderij Ten Woude bevindt zich in een prachtig park in hartje Heerenveen. Er is een dierenweide, een groot grasveld met speeltoestellen, een hertenkamp, veel water, groen en natuurlijk een hoop dieren. Samen met onze mee-werkers zorgen wij voor het reilen en zeilen op de zorg-kinderboerderij. De dieren moeten gevoerd worden en hebben regelmatig een schoon verblijf nodig. Het park moet netjes gehouden worden, hierbij hoort bijvoorbeeld ook wat snoei- en opruimwerk. Verder zijn wij natuurlijk ook gastheer/vrouw voor alle bezoekers van het park. We vertellen graag over de dieren en andere interessante weetjes over het park. Hiernaast zijn er natuurlijk nog veel meer werkzaamheden en activiteiten mogelijk op Zorg-kinderboerderij Ten Woude. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje "dagbesteding".
Openingstijden Dierenweide

Vanaf woensdag 19 mei is ons terrein weer open voor bezoekers. 

Wij vinden het ontzettend leuk om jullie weer te mogen verwelkomen! Er gelden wel een aantal maatregelen waar wij en u rekening mee moet houden tijdens uw bezoek.

- Voor een bezoek aan het terrein is vooraf aanmelden/reserveren noodzakelijk. Dit kan door het volgende telefoonnummer te bellen 06-48107916, of door je te melden bij een medewerker. 

- Een groep bezoekers mag niet groter zijn dan 2 volwassenen. Kinderen onder de 13 jaar worden hierbij niet meegerekend. 

- Bij het aanmelden/reserveren zal er een gezondheidscheck met u worden afgenomen doormiddel van het stellen van een aantal vragen. 

- Alleen ons buitenterrein is toegankelijk voor bezoekers en hierbij is anderhalve meter afstand tussen personen noodzakelijk.


Maandag 09:00-16:00

Dinsdag 09:00-16:00

Woensdag 09:00-16:00

Donderdag 09:00-16:00

Vrijdag 09:00-16:00

* Op dit moment is de dierenweide nog gesloten voor bezoekers ivm het risico op verspreiding van de vogelgriep.

* De openingstijden van de dierenweide zijn gekoppeld aan de openingstijden van de dagbesteding. Door omstandigheden kan het soms voorkomen dat de dierenweide gesloten is en dus afwijkt van de openingstijden.