Zorg- Kinderboerderij Ten Woude

Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding aan een gevarieerde (volwassen) doelgroep. Op onze zorg-kinderboerderij zijn vele mogelijkheden aan werkzaamheden.


 

Dierverzorging 

Koken/bakken

Tuinieren

Creatieve werkzaamheden

Aanmelden                                  Financiering

Iedereen met een indicatie voor dagbesteding, kan zich bij ons aanmelden. Voor ons is het belangrijker om te kijken naar de persoon dan naar de diagnose die iemand gekregen heeft. Na een aanmelding zullen we dan ook eerst een kennismakingsgesprek voeren waarin beide partijen kunnen kijken of we bij elkaar passen. Wanneer een deelnemer besluit bij ons dagbesteding te volgen, zullen we een voorlopig ondersteuningsplan opstellen zodat de deelnemer weet waar hij/zij aan toe is.  De deelnemer kan vervolgens "rondsnuffelen" op onze zorg- kinderboerderij om er op deze manier achter te komen welke werkzaamheden hij of zij het liefste doet. Dit gebeurt tijdens een proefperiode van 1 maand. 

Na een maand zal er een evaluatie plaatsvinden en wordt er een passend ondersteuningsplan opgesteld. In het ondersteuningsplan beschrijven we de doelen waar de deelnemer graag aan zou willen werken. Eenmaal per half jaar wordt dit plan geëvalueerd en eventueel aangepast. 

Iedereen die hier een indicatie voor heeft kan bij ons terecht voor het volgen van dagbesteding. Afhankelijk van de indicatie, zal hierover een prijs worden afgesproken. Heeft u nog geen indicatie maar wilt u wel graag gebruik maken van dagbesteding? Meld u zich dan bij uw gemeente, zij kunnen u verder op weg helpen.

Wij kunnen voor zowel PGB als voor ZIN dagbesteding aanbieden.Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.