Kinderboerderij

 

 

Spelen                                                                                     Dieren

Binnen park Ten Woude is er volop speelgelegenheid voor kinderen van verschillende leeftijden. Er bevindt zich een dierenweide, diverse speeltoestellen en sportveldjes. Het park heeft verschillende waterpartijen, grote bomen en grasveldjes. Geen gebrek aan zon of schaduw. Over de wandelpaden loop je langs de hertjes, de eenden en de geitjes. Via het terrein van Zorg-kinderboerderij ten Woude kun je het weiland in om tussen de geiten en schapen te lopen. Verder kunnen bij ons de konijnen, cavia's en kippen worden geaaid. De entree is gratis en het park is 7 dagen per week vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Het terrein van Zorg-kinderboerderij Ten Woude is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. Hier kunt u gebruik maken van het toilet.

Kinderfeestje of schoolreisje?

Het prachtige park Ten Woude is uitermate geschikt voor een kinderfeestje of een schoolreisje voor de kleintjes. In overleg is het mogelijk om een rondleiding of een kinderfeestje te organiseren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

In de dierenweide lopen geiten, ezels, alpaca's, kippen en nog veel meer. Via het terrein van Zorg-kinderboerderij Ten Woude is het mogelijk om het weiland in te gaan om zo tussen de geiten en schapen te kunnen wandelen.  Op het terrein van Zorg-kinderboerderij Ten Woude zijn nog meer dieren te vinden. Daar zijn konijnen, cavia's, kippen en schapen. Bij de konijnen en cavia's mogen bezoekers naar binnen om de dieren te bekijken en eventueel te aaien. Ook de schapen steken graag hun koppie door het hek voor een aai over de bol. Het voeren en/of optillen van onze dieren is niet toegestaan. Honden zijn in de dierenweide niet toegestaan. Voor het gehele park geldt dat honden aangelijnd moeten zijn.

 

 

 Huisregels zorg-kinderboerderij Ten Woude