Welkom op onze website

Kinderboerderij

 

 

Spelen                                                                                          Dieren

Binnen park Ten Woude is er volop speelgelegenheid voor kinderen van verschillende leeftijden. Er bevindt zich een dierenweide, diverse speeltoestellen en sportveldjes. Het park heeft verschillende waterpartijen, grote bomen en grasveldjes. Geen gebrek aan zon of schaduw. Over de wandelpaden loop je langs de hertjes, de eenden en de geitjes. Op het terrein van Zorg-kinderboerderij Ten Woude is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet. De entree is gratis en het park is 7 dagen per week vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Het terrein van Zorg-kinderboerderij Ten Woude is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Kinderfeestje of schoolreisje?

Het prachtige park Ten Woude is uitermate geschikt voor een kinderfeestje of een schoolreisje voor de kleintjes. In overleg is het mogelijk om een rondleiding of een kinderfeestje te organiseren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

In de dierenweide lopen geiten, ezels, alpaca's, kippen en nog veel meer. Het afgelopen jaar is het weiland niet toegankelijk geweest voor bezoekers in verband met het risico op verspreiding van de vogelgriep. Er wordt momenteel nagedacht over een goede oplossing om bezoekers in het weiland toe te kunnen laten zonder dat de dieren gezondheidsrisico's lopen. We hopen dat het weiland snel weer betreden mag worden door bezoekers. Op het terrein van Zorg-kinderboerderij Ten Woude zijn nog meer dieren te vinden. Daar zijn konijnen, cavia's, kippen en schapen. Bij de konijnen en cavia's mogen bezoekers naar binnen om de dieren te bekijken en eventueel te aaien. Ook de schapen steken graag hun koppie door het hek voor een aai over de bol. Het voeren en/of optillen van onze dieren is niet toegestaan.